Structural Integrator del 1

2022 är i full gång, och saker händer!

Nu under våren har jag tagit en förberedande workshop så att jag, om bara någon vecka nu, skall kunna åka ner till Amsterdam och påbörja del 1 av 3 i mina studier till att bli structural integrator.

Det kommer bli 15 fullspäckade dagar med massa ny kunskap om hur fascian fungerar och hur jag kan arbeta med den för bättre hälsa. Vi kommer att gå igenom alla kroppens delar, från fötterna hela vägen upp till huvudet. När denna kunskap sedan sitter hoppas jag det blir dags för del 2, vilket kan bli redan efter sommaren. Detta är SÅ intressant och spännande! Följ mig på instagram där jag försöker uppdatera lite mer kring detta 🙂 @considermassage.se

Happy Pride!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *