Är du hudterapeut och vill samarbeta med mig?

Jag har kommit på en toppenidé som jag tror min, och kanske din, verksamhet skulle tycka vara en kul grej. För att jag skall kunna utveckla detta söker jag en hudterapeut med följande egenskaper:

  • Har eget företag
  • Kan tänka sig jobba kvällar och helger
  • Kan vara mobil (alltså kunna ta med sig sina tjänster utanför kliniken)
  • Jobbar mot välmående hos sina kunder
  • Gillar att planera och fixa saker
  • Brinner för sitt jobb

Själva idéen handlar om att utveckla en ny typ av tjänst som jag inte ser på marknaden så mycket just nu, eller inte alls egentligen. Känner du att du passar in på beskrivningen ovan så tveka inte att höra av dig så jag kan berätta mer. För OJ vad jag är taggad på att få komma i kontakt med just dig och se vad detta kan leda till!


Med värme,

Robin