Robin Jimmy Ivarsson

I följande stycken kommer jag berätta om vem jag är, vad som fört mig in på massage och vart jag är på väg nu.

Jag heter Robin och är född och uppvuxen i Arås, som ligger i utkanten av Borås. Det var ett väldigt harmoniskt ställe med mycket grönska och natur. Något som jag än idag uppskattar och känner ett behov av i min vardag här uppe i Stockholm. För det är just här jag har min bas nu, Stockholm.

I grund och botten är jag utbildad dansare och frilansar som det även idag. Jag tog examen vid Balettakademien 2012 och har sedan dess varit med i olika projekt, både som frilansare men även som anställd på institutioner runt om i Sverige och utomlands.

2017 bestämde jag mig för att fortsätta utforska fascinationen kring kroppen och utbildade mig till medicinsk massageterapeut. Vilken sedan dess har varit något som jag praktiserat vid sidan av mitt frilansande. Min inriktning har kommit att bli FASCIA och mina behandlingar fokuserar mycket kring den.

Som jag nämnde i början så har naturen och det harmoniska alltid varit viktiga inslag för mig och nu det senaste har jag verkligen blivit ännu bättre på att lyssna på min egen kropp och vågat vara nyfiken på vart det kan ta mig om jag bara lyssnar och känner in. Därför har mina behandlingar varit och kommer fortsatt vara väldigt inriktade på harmoni och välbefinnande. I dagens samhälle behöver vi verkligen hitta stunder att ta hand om oss själva, eller för den delen komma till mig så jag kan hjälpa till med det. Våga sätt dig själv i fokus, lyssna, hur mår du och vad behöver du just nu?

Nu är det 2022 och jag har tagit steget vidare med min kunskapsbank och håller därför på att förkovra mig ytterligare kring kroppens rörelsemönster och påverkan av det, genom att gå utbildningar gällande fascia. Är det något jag älskar så är det kunskap och lära mig nya saker, så gissa om jag är taggad!

Jag är glad att du hittat till min sida. Om det är något mer du undrar över, vill veta mer om eller tror att jag kan hjälpa dig tveka inte att höra av dig.

Med värme,

Robin